Čeprav to ne pomeni veliko, medtem ko so Tampa Bay Buccaneers pridobili najnovejši del v 8-9. Medtem je Arizona (2-2 SU in morda ATS) prispevala Philadelphio 17-7 v 2. četrtini in morda ste novim Eaglesom dali igro do konca. Novi poveljniki, cestni ‘psi’ z 8,5 točkami, so imeli TD v zadnjih trenutkih, da bi skovali oblogo in lahko izsilili podaljške, vendar jim manjka dodatna fizična postava.

  • Ta vrsta stav vam omogoča, da stavite na to, ali bi si predstavljali, da ena navdušena spletna igra NFL presega sicer manj kot objavljeno celotno raven stvari.
  • Ko je velik znesek denarja nosite, da zagotovo vrhunec stave, športne stave, da spremenite možnosti, sicer razširite na ravnotežje izkušnje in lahko odstranite izpostavljenost.
  • Medtem Jameis Winston nadaljuje s svojimi nestabilnimi kazalci iz igre v igro.
  • Možnosti lige NFL so v bistvu neposredne visoke, ker odražajo podrobno analizo stavnic, podano uspešnost ljudi, poškodbe in vzorce družbenih stav.
  • Poiščite vse kvote za pridobitev iger 1. tedna, začenši s povsem novo igro Lions-Chiefs na četrtkovem večernem nogometu in lahko končate z igrami Bills-Jets do vaših petkovih večernih športnih dogodkov.

Trenutno jih je 44, ki imajo 70 % stav/62 % denarja več kot. Drug drugi prekrški morajo imeti zgodnje razširitvene bolečine, ki imajo velik zaščitni konec, verjetno razlika. Watt igra na srečo, zato verjemite, da podprite sveže Steelerse, ki bodo ustrezali vašim izbiram prvega koraka dneva lige NFL 2024.Popolnoma novi Jetsi se dejansko zanašajo na to, da bo Rodgers postal novi podajalec, ki jim bo prav tako sčasoma uspel priti v novo končnico takoj po tem, ko jim ni uspelo priti na svežo postsezono med letom 2010.

Jeho vysvetlenie: Cincinnati Bengals @ Cleveland Browns

Cincinnati je sezono pred tem pridobil najnovejši AFC jeho vysvetlenie Northern, poleg tega morajo Pittsburgh Steelers dati objavo. Popolnoma novi Orleans New orleans saints so na poti najprimernejši v petih odsekih v nasprotju z Atlanta Falcons in obe ekipi bosta letos izgledali precej bolj. To je 12 mesecev par v nasprotju z Drew Brees, pa tudi Falcons ne bodo imeli Matta Ryana manj kot kardio.

Jacksonville Jaguars v primerjavi s Houston Texans Chance

Philadelphia je zelo všeč manj kot igriščem na vašem domu, poleg tega ima 12-mesečna začetnica enega od mnogih najmanjših kontur iger na srečo od 1. meseca. Približno tri igre odkrijejo povsem nov teden, saj se območje razvije za približno tri točke ali višji. Če želite imeti napreden občutek igranja iger na srečo, preučite izdelke najboljše programske opreme za športne stave, vključno z DraftKings in FanDuel. Novo promocijsko geslo FanDuel ponuja novim uporabnikom možnost, da zaslužijo 150 $ bonus stav od vzpostavitve njihove prve izbire najmanj 5 $ do ene denarne linije NFL. Podobno povsem nova promocijska koda DraftKings omogoča novim registriranim uporabnikom, da izberejo 5 $ in lahko prejmete 150 $ znotraj dodanih bonus stav, tako da je to mamljiva upodobitev za tiste, ki se želijo potopiti v industrijo iger na srečo NFL.

Priložnost za 1. mesec NFL in preverite za vsako videoigro: Vikendi imajo spet pomen!

jeho vysvetlenie

Toda v četrtek pozno na dan je BetMGM znižal Seattle na -4. Sveži Seahawksi so v resnici -cuatro.5 (-105), ko dobite 74% od stav na dediščino/70% od razpršenega denarja. Celoten je preživel vse poletje med petdesetimi, preden je 23. avgusta odšel v 51.

Popolnoma novo strelno orožje je dejansko ogromno in Hackettova osredotočenost na izbiro neprijetnega sistema bo delovala čarobno, saj bo Wilson nižji od kardio. Najnovejši Chiefs je naravnost 4-0 in ATS se boste soočili s skupnostmi, ki imajo zmagovalna dejstva v tem tekočem letu. Sveži Brownsi poskusijo 0-korak 3 ATS v svoji pretekli igri okoli treh poti, pri čemer so vse tri igre napredovale skozi skupni seštevek. Sveži Seahawks so ohranili štiri od zgodovinskih štirih spletnih iger, skupaj s korakom 3-0 ATS, medtem ko so bili priljubljeni v tem obdobju.

Večerne dejavnosti ob koncu tedna predstavljajo povsem nove York Jetse, ker prvi korak.5 točk kredo v Las Vegas Raiders. Popolnoma novi Raiderji so v 9. mesecu le premagali najnovejše York Beastse. To so naslednje pokončne tekme, s katerimi se sooča izzivalec AFC West z novimi Jetsi.

Najnovejši Teksašani so bili podrejeni v 21 pokončni igri tipkanja ta teden, svežem najdaljšem produktivnem nizu v NFL. Sveži Steelers je naravnost 7-stopenjski in v njihovih prejšnjih osmih spletnih igrah lahko dosežete ATS kot podcenjevalec in 4-1 leta 2010. Nova priložnost NFL, da obiščete teden deset, vam povem najnovejše Dallas Cowboys, ker so najpomembnejši favoriti. Najnovejša Creatures je zaostajala zaradi 20+ točk v igri NFL z najvišjo uvrstitvijo petih v letošnjem letu. Ena najzanimivejših video iger iz tedna lige NFL, deset možnosti, imajo novi San francisco bay area 49ers in tudi Jacksonville Jaguars.V želji po preprečitvi dobrega zdrsa v treh video igrah, ki sledijo odličnemu začetku s 5-0, prihajajo novi 49ers v Jacksonville proti novim vodilnim Jaguarsjem na jugu AFC.

jeho vysvetlenie

Trenutno Bet365 ponuja odličen dodaten bonus za najnovejše potrošnike. Tukaj zahtevajte dodatno kodo Bet365 za stave za 1. dan NFL. Tedensko natisljive liste, ki prikazujejo popolnoma nove igralne konture, in ta teden boste v Vegasu imeli priložnost imeti igre NFL. Naše lastne profesionalne nogometne kvote segajo od nedavne ponudbe za spletno igro NFL in denarne linije do manj kot popolnih. Preklapljanje v razponu od običajnih 12-mesečnih sledi tekem lige NFL, napredovanja območij razporeda končnice lige NFL in kvote igranja Extremely Bowl.